تمام کتابهای انتشارات نسل نواندیش با کیفیت بالا تولید میشود و در بستهبندی مقوایی در میان حباب پلاستیکی ارسال میشود تا هیچنوع آسیبی به محصول نرسد. در صورتی که کتاب تهیه شده توسط شما از وبسایت یا کتابفروشیهای سراسر کشور دچار مشکل صفحهآرایی هستند لطفا جهت تعویض با شماره ۰۲۱۸۸۹۴۲۲۴۷ تماس بگیرید.
تازهترین اثر آقای فرشاد نجفی منتشر شد
مقدمه
در دنیای پیچیده و پویای امروز، شناخت و تحلیل رفتارهای جمعی از اهمیت ویژهای برخوردار است. کتاب جامعهشناسی رفتارهای جمعی با هدف ارائۀ درکی عمیقتر از این رفتارها، برای دانشجویان کارشناسی ارشد مدیریت نگاشته شده است. این کتاب به بررسی چگونگی تشکیل، توسعه و تأثیرگذاری گروهها و جمعیتها بر رفتارهای فردی و سازمانی میپردازد.
در این مسیر، مفاهیم و نظریههای اصلی جامعهشناسی رفتارهای جمعی معرفی شده و با مطالعۀ موارد واقعی و تحلیلهای کاربردی، نحوۀ بهرهبرداری از این دانش در مدیریت و رهبری سازمانها توضیح داده میشود. رفتارهای جمعی مانند تصمیمگیریهای گروهی، هماهنگی و همکاری، نفوذ و تأثیرگذاری اجتماعی و نقش رهبران و ساختارهای سازمانی در شکلدهی به این رفتارها، ازجمله موضوعات موردبحث در این کتاب است.
هدف اصلی این کتاب، تجهیز دانشجویان به دانش و ابزارهای لازم برای تحلیل و مدیریت رفتارهای جمعی در سازمانها و جوامع مختلف است. با مطالعۀ این کتاب، دانشجویان قادر خواهند بود تا بهطور مؤثرتری با چالشها و فرصتهای ناشی از رفتارهای جمعی مواجه شوند و تصمیمات بهتری در حوزههای مدیریتی اتخاذ کنند. این کتاب راهنمایی است که نهتنها تئوریهای پایه را پوشش میدهد، بلکه کاربردهای عملی و راهبردهای مدیریتی را نیز بهصورت جامع و کاربردی ارائه میدهد.
فرشاد نجفیپور
بخش اول
رفتارهای جمعی
رفتارهای جمعی به روشهایی اشاره دارد که افراد در یک گروه یا جامعه با هم عمل میکنند، میاندیشند و با هم تعامل دارند. درک رفتارهای جمعی شامل بررسی فرایندهای روانشناختی مختلفی است که در سطح گروه رخ میدهد. در اینجا برخی از جنبههای کلیدی وجود دارد که باید در نظر بگیرید.
تأثیر اجتماعی
انطباق: افراد ممکن است رفتار، نگرش یا باورهای خود را طوری تنظیم کنند که با اکثریت یک گروه مطابقت داشته باشند یا ممکن است با درخواستها یا خواستههای دیگران مطابقت داشته باشند، حتی اگر لزوماً با آنها موافق نباشند.
اطاعت: مردم از دستورات شخصیتهای قدرتمند، حتی گاهی برخلاف ارزشهای اخلاقی خود، پیروی میکنند.
پویایی گروه
شکلگیری: گروهها به دلایل مختلف دور هم جمع میشوند و پویایی آنها تحتتأثیر عواملی مانند اهداف مشترک، علایق مشترک یا هویت اجتماعی است.
هنجارها: گروهها انتظارات و استانداردهای مشترک (هنجارها) را ایجاد میکنند که رفتار اعضا را هدایت میکند. انحراف از این هنجارها میتواند به پیامدهای اجتماعی بینجامد.
نقشها: در یک گروه، افراد اغلب نقشها یا موقعیتهای خاصی را اتخاذ میکنند که به عملکرد گروه کمک میکند.
مشخصات
- کد کتاب
- 30170
- شابک
- 978-622-220-951-3
- نویسنده (ها)
- فرشاد نجفی پور
- موضوع کتاب
- تحول
- تاریخ چاپ
- سال 1403
- نوبت چاپ
- چاپ اول
- سال چاپ اول
- 1403